Website en magazine ‘Uit in Tiel’ in nieuw jasje

Door Jan Bouwhuis op donderdag 31 maart 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto.

TIEL  Website en magazine ‘Uit in Tiel’ in nieuw jasje.Burgemeester Beenakker overhandigt het eerste exemplaar van het geheel vernieuwde magazine Uit in Tiel aan oud-wielrenner Gert Jacobs. Alle betrokkenen waren verzameld rondom het Flipje beeld op de Groenmarkt. Dit jaar verleende Gert Jacobs zijn medewerking aan het magazine met een uitgebreid interview. Naast het magazine is ook de website www.uitintiel.nl in een nieuw jasje gestoken. In samenwerking met Hart van Tiel, de bibliotheek en stadspromotie Tiel hebben leerlingen van het ROC een city Tiel app gebouwd. Deze is beschikbaar via de appstore en Android. De city app is een initiatief uit het Sub Tiel project van de ondernemers vereniging Hart van Tiel.
Het magazine Uit in Tiel is volledig vernieuwd qua lay-out. Ook telt deze uitgave meer pagina’s. Uit in Tiel verschijnt voor het vijfde opeenvolgende jaar in een oplage van 15.000 exemplaren. Het 40-pagina’s tellende magazine is bedoeld om bezoekers en toeristen wegwijs te maken in Tiel.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights