Herinrichting deel van Westluidensestraat Tiel van start

Maandag 16 april wordt gestart met de herinrichting van de Westluidensestraat van het deel tussen Tolhuiswal (bakker van Ooijen) en de Tolhuisstraat – Agnietenstraat. De hekjes zullen verdwijnen, de rijbaan versmald en de stoep aan de zijde van bakker van Ooijen verbreed zodat voetgangers meer ruimte krijgen. De werkzaamheden zullen tot ongeveer 4 mei duren en het verkeer wordt omgeleid via de St. Agnietenstraat.

De woningen, bedrijven en winkels blijven tijdens het werk bereikbaar voor voetgangers.

De binnenstad blijft bereikbaar met een tijdelijke omleiding. De omleiding begint op de Rechtbankstraat (bij Zinder) en eindigt via de St. Agnietenstraat op het kruispunt met de Tolhuisstraat. Het eenrichtingsverkeer op de St. Agnietenstraat wordt hiervoor tijdelijk omgedraaid

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights