Geen gezicht: reclame – plattegrond borden in Tiel

Een bedrijf in reclameborden uit Deventer heeft donderdag enkele borden met daarop een plattegrond en reclame aangebracht in Tiel. Op de coupure bij de Waterpoort en oa op de gevel van Blijdesteijn Mode was een paneel geschroefd. Bram van Blijdesteijn was niets gevraagd en onaangenaam verrast. Hij heeft het bord meteen verwijderd en contact opgenomen met het bedrijf Gemeentewijzer. Volgens Bram wordt daar gesteld dat een ambtenaar van de gemeente Tiel (mede) de plaatsen heeft bepaald maar bij navraag bij de gemeente Tiel weet men van niets. Ook de centrummanager heeft klachten ontvangen maar ook hij is er niet bij betrokken geweest. Het bedrijf doet voorkomen dat zij in opdracht van de gemeente Tiel werken. Er staat ook een advertentie van Tiel op.

 

update 1 augustus: het bord is weg.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights