Gratis Parkeerdagen Tiel in 2018

De gemeente heeft rondom de bovenkant van alle parkeermeters gele informatie stickers aangebracht waarop de  gratis parkeerdagen van 2018 worden vermeld.  Op alle zondagen is het standaard gratis parkeren op de parkeerterreinen en in de parkeergarage. Ook op 13 zaterdagen is dat het geval. Dat zijn: 7 april (Tiel Pakt Uit),8 september (Appelpop), 15 september (Fruitcorso), 6 oktober (Tiel Pakt Uit), 3, 10, 17 en 24 november en 1, 8, 15, 22 en 29 december.

Daarnaast alle Officiële feestdagen

• Nieuwjaarsdag (1 januari)
• Goede Vrijdag (30 maart)
• Eerste en Tweede Paasdag (1 en 2 april)
• Koningsdag (27 april)
• Bevrijdingsdag (5 mei)
• Hemelvaartsdag (10 mei)
• Eerste em tweede Pinksterdag (20 en 21 mei)
• Eerste en tweede Kerstdag (25 en 26 december)

De gratis parkeerdagen zijn met gele stickers aangegeven op de bovenkant van de parkeermeters. Winkeliersvereniging Hart van Tiel wijst er nog eens op dat parkeren ook betaald kan worden met het saldo op de Flippas.

meer info over parkeren: http://winkelenintiel.nl/parkeren/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights