Boetes en cameratoezicht op bijplaatsen afval in Damstraat Tiel

Door Jan Bouwhuis op donderdag 16 november 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

Winkeliers en andere bedrijven in de Damstraat in Tiel voeren hun afval af via commerciële afvalinzamelaars. Ze zetten het afval klaar voor de inzamelaar bij de ondergrondse Avri-containers. In oktober is het enkele keren gebeurd dat het afval niet werd opgehaald en de aanbieders het afval vervolgens bij de containers hebben laten staan. Dit is niet toegestaan en zorgt bovendien voor veel overlast voor de omgeving.

Avri heeft hiervoor dan ook boetes uitgeschreven. Avri gebruikt cameratoezicht bij de handhaving in de Damstraat en zal de camerabeelden ook de komende tijd gebruiken om de aanbieders van het afval bij overtredingen te kunnen beboeten.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights