Bewoners van Walstede genoten van tweedaags wandelevenement

Voor het eerst na de coronapandemie organiseerde Walstede voor de bewoners weer een wandelevenement. Woensdag 29 mei en vrijdag 31 mei trok een opvallende stoet bewoners in rolstoelen door Tiel. Met een “Wanneer gaan we weer“ verwoordde een deelnemer het genot en plezier dat van de deelnemers.

Bewegingstherapeut Hilde Terlingen en welzijnsmedewerker Esin Altun, die tekenden voor de organisatie, kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Esin: “Het is bij Walstede traditie geworden dat we jaarlijks een wandelevenement voor de bewoners organiseren. Dit jaar hebben we voor het eerst die draad weer opgepakt.” Hilde: “Omdat vier dagen voor veel inwoners te belastend leek, hebben we gekozen voor een tweedaagse. Woensdag hebben we een flinke wandeling in het centrum van Tiel gemaakt. Toen waren er ook enkele bewoners van Westerhof van de partij. Corrie van Corrie’s Coffee Corner op de Veemarkt verraste de deelnemers met een heerlijk ijsje.”

Vrijdag was er een zogenaamd Walking Dinner. Toen waren er drie stops voor het nuttigen van tongstrelende gerechtjes. Bij de Waterpoort was er voor iedereen een eigenhandig door Hilde gemaakt gevuld eitje. In de Agnietenhof verzorgden medewerkers van Zinder voor een door de gemeente aangeboden heerlijk soepje en op het Kalverbos wachtte een fruithapje. Met een heerlijk diner met muzikale en vocale begeleiding van Ben Teerlink werd het evenement afgesloten.

Esin tot slot: “Zo’n evenement is alleen mogelijk dank zij de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Graag willen we hen, waaronder ook een aantal medewerkers van de Rabobank hiervoor bedanken.

Fotoalbum:

Foto’s: Eric Tonneijck

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights