Fruitcorso ontwerpen Corsowagen Tiel bekend

Met een toast op de goede afloop heeft Stichting Corsowagen Tiel zondagmiddag zijn ontwerpen bekend gemaakt voor het  Fruitcorso.  Dat gebeurde in het gebouw van TKV, tegenover hun bouwhal aan de Bulkweg voor een groot aantal vrijwilligers.

De namen en ontwerpers:

Grote wagen

‘De Bokkenrijders’ door Pauline van Mourik, Lisa de Kleijn en Mirjam Libbers (niet op de foto). De lucht betrekt, het wordt donker om de kerk. Boven de wolken klinkt er gedonder en geschreeuw. Het is de bende, de gevreesde bende op hun bokken. Rovend trekken zij door de provincie op zoek naar goud! Goud om te stelen van de rijken. Goud om te verdelen onder de armen. Het moet straks gaan lijken dat de bokken over over de wolken rennen, om dit extra te benadrukken komt in het midden van de corsowagen een kerktoren. De aandrijving van de wagen wordt omgebouwd zodat deze, net als de jeugdwagen volledig elektrisch aangedreven wordt.

Jeugdwagen 

‘Corso in zicht’ door vader en zoon Michael en Pim Petersen. Op zijn schip, wat niet langer zijn werk doet, ziet hij in de verte een explosie van fruit; het fruitcorso!!! Ook dit jaar wordt de jeugdwagen gebouwd met duurzame lijm.

Mozaïek

‘Iets met cupido, ofzo…’. Door Inge en Marjan van Schuppen. Cupido schiet zijn pijlen af op de hartjes die hierdoor in bloei komen te staan en die de liefde over de rest van de wereld verspreiden.

Corsowagen Tiel beschikt over ongeveer 120 leden. Op zaterdag 21 september zal het Fruitcorso ( by Night) door de straten van Tiel trekken. De bouwers gaan vanaf nu elke woensdagavond vanaf 19:00 uur met de wagens aan de slag dus heb je zin en tijd dan ben je van harte welkom om mee te bouwen.

 

Fotoalbum

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights