Elstars MuziekTheater taart moment voor “White Christmas”

Spelers van Elstars MuziekTheater snijden een taart aan als startsein van de repetitieperiode van hun jubileumvoorstelling “White Christmas”, die op 29 en 30 november drie keer te zien zal zijn in de Tielse Agnietenhof.

Het is een traditie dat bij de start van de repetities en het bekend maken van de rolverdeling een taart wordt aangesneden. Dat gebeurde deze week in Zinder door de 45 leden en spelers van de Elstars.

Irving Berlin’s White Christmas gaat over een tweetal Amerikaanse soldaten (Phil en Bob) die na WO2 in de jaren vijftig hun voormalige generaal willen helpen zijn noodlijdende wintersporthotel  in Vermont succesvol te maken, daarbij ondersteund door een muzikaal zussenduo ( Judy en Betty), met uiteraard de nodige tegenslagen en romantische verwikkelingen.

Naast de spelersfoto ook een foto van de hoofdrolspelers: vlnr Jan Steenis (Generaal Waverley), Marie-Louise Vernooij (Martha), Jacqueline van Randeraad (Betty), Nico de Groodt( Bob), Gina van Randeraad (Judy) en Peter Piek (Phil).

Er is ook een nieuw creatief team samengesteld: Vlnr Sarah Visscher ( muzikale leiding), Robbert van den Bergh (regie) en Carien Keizer (choreografie)

Vijfentwintig jaar muzikaal vermaak Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Elstars Muziek Theater (toen Operette- en musicalvereniging d’Elstars) werd opgericht, Om dit te vieren organiseert de musicalvereniging een aantal speciale activiteiten.

2001 Victoria und ihr Huzar
2001

Gedurende de hele maand maart is er in Cultuurgebouw Zinder een overzichtstentoonstelling te zien met aandacht voor het rijke muzikale verleden en de producties van de club. Foto’s, krantenartikelen en programmaboekjes geven een mooi beeld van de leden van toen en nu en de succesvolle voorstellingen in De Agnietenhof. De tentoonstelling is gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van Zinder.

 

Op 26 maart (de daadwerkelijke oprichtingsdatum) is er in het Zindercafe een reüniereceptie voor oud-leden en genodigden.

De reüniereceptie begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De Elstars hopen op deze avond veel oude bekenden te mogen verwelkomen.

Op 22 juni komen de leden bij elkaar om samen feestelijk het jubileum te vieren.

 

Fotoalbum

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights