Dijkversterking Belevingsroute Tiel

Fotoalbum onder de tekst

Tot 6 september is het mogelijk om een belevingsroute langs de stad Tiel te lopen en via een kijker en eigen telefoon de veranderingen te zien van voor en na de dijkversterking. Je kunt tijdens een korte wandeling vanaf de Haven nabij voormalig Dijkhuizen, de coupure Waterpoort, de Waalstraat en de coupure bij Bellevue middels een kartonnen VR bril waarin een eigen mobiele telefoon is gestoken zien hoe het er na afronding van de dijkversterking werkzaamheden uit komt te zien.

Het startpunt

Het startpunt van de wandeling is bij het Flipje & Streekmuseum te Tiel, Plein Bij het museum kunt u een foldertje en kartonnen VR bril ophalen. Medewerkers van het museum kunnen u op weg helpen bij het klaar maken van uw telefoon. Vanaf het museum wandelt u richting het belevingspunt aan de Waalkade, de Waterpoort, Waalstraat en Bellevue. Bij belevingspunt 1 treft u de QR code aan bovenop de FPH container. Op de drie andere locaties treft u een paal aan met daarop een QR code. U kunt ook gebruik maken van de QR codes die in de folder staan.

Combinatie actie!

Als speciale actie kunt u de belevingsroute combineren met een bezoek aan het Fipje & streekmuseum. U ontvangt € 2,- korting op uw entreekaartje. Na afronding van de wandeling kunnen de folder en kartonnen VR bril weer ingeleverd worden bij Grand Café Bellevue en krijgt u een koffie, thee of fris aangeboden.

Openingstijden

Het Flipje & streekmuseum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00u en 17.00u en op zaterdag en zondag tussen 13.00u en 16.30u. Tijdens de openingstijden kunt u de kartonnen VR bril en flyer ophalen, dit kan tot 3 september (Appelpop afsluiting).

Op zich is het leuk te zien wat er met de huidige techniek kan. Verwacht niet teveel van de getoonde afbeeldingen, die zijn matig van kwaliteit.

Fotoalbum:

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights