Natte Bevrijdingsdag Tiel

Bevrijdingsdag 2023 was vooral in de middag nat. Door lopers van atletiekvereniging Astylos werd om 12.00 uur het in Wageningen opgehaalde vuur samen met oude legervoertuigen naar de Groenmarkt gebracht en kon burgemeester Hans Beenakker het vuur ontsteken. Daarna vielen de eerste druppels en werd het nauwelijks droog.

De kunstmarkt op de promenade kreeg helaas maar weinig bezoekers terwijl de activiteiten bij Zinder deels naar binnen zijn verplaatst. Ondanks het slechte weer is de plantjes verkoop in de Vlindertuin toch nog redelijk verlopen. Om 13.00 uur kwam het definitieve bericht dat de broodjesdropping niet door kon gaan en haalden de veteranen de markeringen voor het vliegtuigje op de Waalkade weg.

Fotoalbum

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights