Start woonwijk Veilingkwartier en open huis Veiling T&O en Metawa Spoorstraat Tiel

Voor de voormalige Metawa fabriek aan de Spoorstraat onthulden wethouders Remco Dijkstra en Dave Verbeek met de samenwerkingspartners BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, woningcorporatie Thius en het Lingecollege een bouwbord. Op het bouwbord staat de nieuwe naam ‘Veilingkwartier’ en een impressie van de nieuwe woonbuurt. De Veilingvilla van de voormalige Fruitveiling en een deel van het Metawagebouw blijven behouden en krijgen een nieuwe functie.

Video:

Ongeveer 300 personen bezochten woensdagmiddag 12 april het open huis om voor de laatste maal de binnenzijde van Veiling en Metawa te kunnen zien. Binnen waren ook de plannen te zien voor de bouw van 325 woningen.

Na dit beeldverslag volgt nog een uitgebreider artikel.

Fotoalbum:

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights