Kerstboom Tiel vol lichtjes staat weer op Groenmarkt

Twee jaar lang kon het door Corona niet, maar nu staat hij er weer de wens- en gedachtenisboom, of zoals initiatiefneemster Sandra van Leur hem noemt, de Kerstboom Tiel vol lichtjes. 15 december opende burgemeester Beenakker samen met Sandra de periode waarin de lichtjes in de boom zullen stralen. Dat deden zij door als eersten cd’s met een persoonlijke tekst in de boom te hangen.

Tielenaren en andere bezoekers van de binnenstad kunnen nu mensen, die voor hun belangrijk zijn, in het licht zetten. De aanwezige toeschouwers werden na de openingshandeling getrakteerd op appelflappen, snert en andere hapjes. Die werden aangeboden door horeca-ondernemers rond de Groenmarkt. Op vrijdag, zaterdag en zondag 16, 17 en 18 december zijn de vrijwilligers, die het initiatief van Sandra mogelijk maken, van 12 tot 17.00 uur bij de boom te vinden en rijken ze u graag een cd’tje aan om uw tekst of foto op te plaatsen en in de boom te hangen. Zondag de achttiende zijn er vanaf 15.00 diverse activiteiten, zoals een koor en dansgroepen bij de boom. Het is dan koopzondag en in de hele binnenstad is er van alles te doen. De boom blijft staan tot 28 december. Wanneer er geen vrijwilligers aanwezig zijn, kunt u thuis een wens of herdenking op een eigen gemaakte kaart of ander voorwerp schrijven en in de boom hangen.
De binnenstad van Tiel is dit jaar extra rijk versierd en er klinkt stemmige muziek. Nieuw is dat ook de stadsgracht langs het water verlicht is en dat in de gracht bomen met lichtjes drijven. Al met al een sfeervol geheel.

Fotoalbum. Klik op een foto en ‘swipe’

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights