Nieuws uit Tiel en de regio, editie 30 juni 2022

in deze bijdrage:

– Opendag Thedinghsweert

– Start Buren Toen Theater 2023

– Opendag zorgboerderij KEI

Open dag bij Thedinghsweert.

Zaterdag was de open dag op de zorgboerderij/-bakkerij en de natuurvoedingswinkel in Kerk Avezaath nabij Tiel. Met de tractor en platte wagen maakten de bezoekers een rondgang over de landerijen. Er was een gezellige markt met muziek van het folk duo June’s Morning door Kasper en Kim , spelletjes voor de jeugd en verkoop van eigen producten op het plein.

Fotoalbum:

 

Buren Toen Theater productie 2023 van start

Start nieuwe productie Buren Toen Theater 2023. Bijeenkomst zaterdag aan de Aalsdijk waar door de regisseur Winfred van Buren na een wandeling uitleg op de speel locatie is gegeven. Tijdens een gezellig samenzijn daarna konden aspirant spelers zich laten inschrijven en zijn op de foto gezet. De eerste voorstelling duurt nog even en is op 30 augustus 2023 en wordt 8 maal gespeeld.

Fotoalbum:

 

Opendag op Zorgboerderij KEI

De zorgboerderij KEI aan de Bommelweg in Wadenoijen was zaterdag voor publiek geopend. Kennismaken met mensen en dieren, de tuinen bekijken, wat kopen in de minimarkt. Voor de jeugd een speurtocht, spelletjes en knuffelen met de konijnen.

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights