Benefietconcert voor Oekraiëne

Donderdagavond 9 juni is in de St Maartenskerk een druk bezocht benefietconcert geweest bestemd voor de vluchtelingen uit Oekraïne die in Tiel verblijven. De 6 deelnemende koren waren: Tiels Vocaal Ensemble, Jongerenkoor Chantiel, Mescalanza, Tiels Madrigaalkoor, Tiels Mannenkoor, ProCanTi met op orgel Ben Middeldorp.

Het was een prachtig concert met een ontroerende ‘Prayer for Ukraine’ door alle koren aan het eind van de avond. Voorzitter van Protestants Kerkkoor ProCanTi Gerda Jongeboer, tevens coördinator van het Benefietconcert door de zes Tielse koren, werkte nauw samen met dirigent en organist Ben Middeldorp én dirigente van meerdere koren Janine Waardenburg. Het concert was via een live-stream te zien en heeft bij elkaar 5.300,= euro opgebracht.

Fotoalbum:

 

Terugkijken:  https://kerkdienstgemist.nl/stations/2254/events/recording/165479760002254

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights