NLdoet vrijwilligers activiteiten in Tiel

Na een onderbreking door corona is dit jaar weer NLdoet door het Oranje Fonds georganiseerd. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook! Met een kleine financiële bijdrage voor de aanschaf van onder andere materiaal konden de vrijwilligers vrijdag en zaterdag aan de slag. Naast de klus werkzaamheden waren de gezamenlijke koffie momenten ook belangrijk. Stichting Ter Navolging maakte van de gelegenheid gebruik om Wethouder Frank Groen uit te nodigen om de eerste fase van het ‘Herstelplan Ter Navolging 2015 – 2026’ af te ronden door het completeren van de letters op de zerk van Corbelijn. Daarmee zijn alle honderden grafkelders en -monumenten die daartoe op de lijst stonden grondig aangepakt.

In het fotoalbum een aantal locatie’s waar gewerkt is: Ter Navolging, Joodse begraafplaats, Franciscushof, TEC, Dierenhulp, Hellas, KTVM, KTSM, Fruitcorso 4-Stromenland, Corsowagen Tiel, Corsowagen Drumpt, Astylos, De Teerling, PWA school.

Fotoalbum. Klik op de foto voor een vergroting

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights