Kerstbomen en wensboom in binnenstad Tiel

Een groepje vrijwilligers / ondernemers zijn maandagmorgen bezig geweest onder leiding van Hart van Tiel met het plaatsen van kerstbomen op de promenade. 115 kerstbomen zijn aan hemelwaterafvoeren en verlichting palen geplaatst. Veel activiteiten konden niet door gaan en met de kerstbomen wil de ondernemersvereniging toch wat sfeer in de binnenstad brengen. De AVRI haalt op 28 december alle bomen weer weg.

Video Kerstbomen en Wensboom:

‘Kerstboom Tiel vol lichtjes’,

Sandra van Leur was in september al begonnen met de voorbereidingen voor de ‘Kerstboom Tiel vol lichtjes, wie zet jij in het licht?’. Wegens de corona omstandigheden gaan de uitgebreide activiteiten op de Groenmarkt niet door. Wel heeft de Avri maandag een grote kerstboom met lichtjes geplaatst, maar vrijwilligers die zouden helpen bij het aanbrengen van de wensen ontbreken dit jaar. Sandra en vrijwilligers gaan 17 december om 15:00 uur hun wensen ophangen tijdens een verder sobere plechtigheid. Een ieder wordt opgeroepen thuis wat te maken en in de boom te hangen.

Fotoalbum. Klik op de foto voor een vergroting.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights