Viering Allerzielen in Tiel

Op de R.K. begraafplaats aan de J.D. van Leeuwenstraat was vandaag een traditionele Allerzielen viering met een gebedsdienst en zegening van de graven.  Het wordt gevierd op 2 november, de dag na Allerheiligen. Hiermee worden de overledenen herdacht en families plaatsen bloemen op het graf. Voorganger was Klaas Faber m.m.v. het koor Schola Cantorum o.l.v. Frits Hendrich.

 

Op de begraafplaats Ter Navolging aan de Lingedijk was de jaarlijkse bijeenkomst onder de noemer ‘Ter Nagedachtenis’. Vanaf 18.30 ur was het mogelijk kaarsen te plaatsen. Het Tiels Mannenkoor onder leiding van Mariëtte Effing bracht een zestal liederen ten gehore, onderbroken door een gedicht uitgesproken door Gerard Buijs. Het was het eerste openbare optreden van het koor na het uitbreken van de Corona-pandemie, nu al weer ruim anderhalf jaar geleden.

Fotoalbum R.K. Begraafplaats

Ter Navolging daaronder. Klik op een foto voor een vergroting

 

Ter Navolging

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights