4 banken met kunst op de nieuwe Promenade Tiel

Creatief Platform Tiel heeft samen met Hart van Tiel een wedstrijd onder de naam “Kunst op de Bank” georganiseerd om een aantal banken met kunst te plaatsen op de vernieuwde promenade in 2022. De kunst moest een relatie met de stad Tiel hebben. Van de 30 ingezonden miniatuurbankjes is een selectie gemaakt van 7 banken welke door het publiek beoordeeld zijn. Zondagmiddag was het zover dat wethouder Frank Groen de nummers 1, 2 en 3 bekend mocht maken. De Vereniging Oudheidkamer voor Tiel en Omstreken vond het ontwerp met een historisch schip zo mooi dat de vereniging bij monde van Emile Smit de vierde bank bekend maakte en beloofde deze te zullen financieren. De banken die in 2022 de promenade op een prominente plaats gaan sieren zijn:

nr 1: Selina Busch, 2 Inge Sanders, 3 Irene Kwak en nr 4 (Oudheidkamer) Barend Brijder.

Na afloop een groepsfoto voor het pand creatief Platform Tiel aan de Waterstraat.

Fotoalbum. Klik op de foto voor een vergroting

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights