Toch najaarskermis op Bleekveld Tiel

De traditionele najaarskermis dreigde te verdwijnen in Tiel. De Waalkade waar de laatste 20 jaar de oktober kermis stond was niet beschikbaar en de locatie in weer en wind minder geschikt. Een werkgroep bestaande uit de raadsleden Martin Koning, Wim de Boer, Wim van Baal en Yvonne Son-Stolk, samen met Hart van Tiel en de kermis familie Eckelboom uit Rumpt, hebben toch nog een geslaagde kermis kunnen organiseren op het Bleekveld.

video:

Het weer zat niet geheel mee maar deze oude traditie is wel voor herhaling vatbaar. Waarschijnlijk op een andere locatie omdat op het Bleekveld volgend jaar gebouwd gaat worden. Het parkeerterrein Poort van Santwijck zou misschien in aanmerking komen. Dit jaar was de kermis van 1 tot en met dinsdag 5 oktober.

Fotoalbum. Klik op de foto voor een vergroting

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights