Burendag in Tiel 2021

Afgelopen weekend was de landelijke traditionele ‘Burendag waar ook Tielse bewoners aan mee hebben gedaan. Wethouder Frank Groen van de gemeente Tiel maakte van de gelegenheid gebruik om 4 cheques van 500 euro te overhandigen aan bewonersgroepen welke het beheer van een speelplek hebben overgenomen. Er zijn nu totaal 18 speelplekken overgedragen, met 7 zijn nog gesprekken gaande. De Heiligestraat is heringericht van 50 naar 30 km verblijfsgebied. VVN organiseerde samen met enkele bewoners een ludieke actie: wethouder Frank Groen mocht met enkele kinderen een 30km bord met spuitkrijt op de stoep spuiten. Vrijdag was naast de cheque tevens de starthandeling van de werkzaamheden Speelpark Drumpt aan de Boerhaavelaan door wethouder Frank Groen. Buurtbewoners waaronder clienten ’s Heerenloo waren aanwezig bij de handeling, het doorzagen van een tak.

In het fotoalbum een aantal bijeenkomsten. Klik op de foto voor een vergroting.

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights