Eerste cruiseschip in Tielse haven na renovatie Waalkade

De  Poseidon was deze week het eerste cruiseschip dat een bezoek aan Tiel bracht na de renovatie van de Waalkade. Door de coronamaatregelen was dat niet eerder mogelijk.

Het schip van 78 meter lang en 10.5 meter breed meerde maandagavond af met 88 passagiers aan boord. Dinsdagmorgen ging het gezelschap op de fiets naar Gorinchem waar de boot weer voor hen klaar lag. Het gezelschap maakt een 7-daagse fietscruise door de Betuwe en de Biesbosch met als begin- en eindpunt Arnhem.

De Boat Bike Tours vakanties zijn steeds populairder aan het worden, er zijn veel aanbiedingen op dit gebied. In Tiel is er daarom bewust voor gekozen om bij de herinrichting van de Waalkade stroom- en watervoorzieningen voor schepen aan te brengen. 

Galerij. Klik op de foto voor een vergroting.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights