Geen intocht van Sinterklaas in Tiel, wel een videofilm

Wegens corona geen traditionele intocht van Sinterklaas vanaf de Waalkade in Tiel. Er mocht geen publiek komen kijken, vandaar dat het tijdstip geheim was gehouden en er een video filmpje is gemaakt. Burgemeester Hans Beenakker stond vergeefs met 3 Pieten, presentator Cees van der Meer en een videoploeg aan de Veerstoep op Sint te wachten. Door de harde wind had Beenakker wat moeite zijn hoed op te houden. Geholpen door de wegwijs pieten vertrok het gezelschap naar het Pietenhuis in de Waterstraat. Daar stond Sint op hem te wachten om de tekeningen, welke op het Stadhuis door kinderen waren ingeleverd, in ontvangst te nemen. Deze waren na een oproep in het Jeugdjournaal op het Stadhuis in de bus gedaan.

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2020/11/toch-wel-aandacht-voor-sint-in-tiel/

klik op een foto voor een vergroting

 

 

Zie ook voor een uitgebreid verslag:

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights