Start nieuwbouw 56 woningen Esdoornstraat Tiel

 

Maandag 2 december was de officiële start bouw van nieuwbouwproject van 56 woningen aan de Esdoornstraat.

Video:

Vooraf aan de handeling in de schroefpalen machine was er een speech van Tjapko van Dalen directeur KleurrijkWonen, gevolgd door wethouder Ben Brink van de Gemeente Tiel. Na deze feestelijke handeling kon iedereen genieten van een warm bakje koffie en iets lekkers. Afgelopen jaar zijn de 76 oude (duplex) woningen uit 1954 gesloopt en worden nu vervangen door 22 appartementen, 16 levensloop bestendige en 18 eensgezinswoningen. De openbare ruimte wordt door de gemeente opgeknapt.

Het project is in 2016 opgestart door SVT en na de fusie met KleurrijkWonen is dit het eerste grote project in Tiel.

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2019/08/sloop-woningen-aan-esdoornstraat-tiel-bijna-voltooid/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights