Beweegmarkt voor ouderen Tiel

Woensdagmiddag 25 september was in wijkcentrum Westroijen Tiel een beweegmarkt voor ouderen. Verschillende sport- en beweegaanbieders vertelden over het aanbod dat zij hebben. Ook waren er workshops, zodat bezoekers activiteiten konden uitproberen, oa door Tenny van den Berg. Van walking football tot fitness, er was voor een ieder wat wils.

Truus Vermeulen van de Stichting Alzheimer Rivierenland opende de middag en wethouder Carla Kreuk lanceerde de nieuwe website http://tielbeweegt.nl

De beweegmarkt vond plaats tijdens de Nationale Sportweek. In Tiel is dan van alles te doen op het gebied van sport en bewegen, voor jong én oud. Diverse organisaties, sportverenigingen en beweegaanbieders organiseren activiteiten. De gemeente Tiel vindt het goed dat er zoveel aandacht is voor sporten en bewegen.

Wethouder Kreuk: “Voldoende bewegen helpt om gezond en fit te zijn. En het zorgt voor ontmoeting en plezier, waardoor je lekkerder in je vel zit. We vinden het belangrijk dat alle inwoners kunnen sporten en bewegen op een manier die bij hen past.”

De beweegmarkt is mede mogelijk gemaakt door Stichting Alzheimer Rivierenland, Nationale Diabetes Challenge Tiel, raadswerkgroep Sport & Bewegen, GGD Gelderland-Zuid en gemeente Tiel.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights