Fantastisch SamenLoop voor Hoop weekend Tiel

24 teams, 550 lopers en veel vrijwilligers maakten de KWF Samenloop voor Hoop Tiel wandelestafette tot een groot succes.

video:

De tocht in het weekend van 1 en 2 juni ging via de Ambtmanstuin en de tuin rondom de St Maartenskerk en begon zaterdagmiddag om twee uur met een wandeling door een erehaag en toespraak van burgemeester Hans Beenakker. Met een kaarsen seremonie zaterdagavond en kinderloop op zondagmorgen kwam er een daverend slot zondagmiddag om twee uur. Het bedrag dat op de cheque geschreven kon worden was ruim 51.000 euro. De opbrengsten van acties, en kramen komt daar nog bij. Het geld komt ten goede aan kankeronderzoek en een deel voor het Toon Hermans Huis in Tiel. De initiatiefneemster, Peggy van den Kerkhof mag samen met de rest van de organisatie trots zijn op het resultaat.

Een beeldverslag van deze 24 uur.

start zaterdagmiddag:

zaterdagavond:

slot zondagmiddag:

zie ook:  https://detielenaar.nl/nieuws/2019/03/samenloop-voor-hoop-1-2-juni-in-tiel/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights