MensenZoo op Groenmarkt Tiel

Zaterdagmiddag kon je in het kader van de Week van de Psychiatrie op de Groenmarkt bijzondere mensen met een bijzonder verhaal ontmoeten. Onder het motto “Oog voor elkaar” werd aandacht gevraagd voor mensen met een psychiatrische geschiedenis. Wethouder Kreuk opende de manifestatie.

De Tielse Maatjes presenteerden in samenwerking met Mozaiek MensenZoo onder de titel: ‘te gek voor een hokje’. Omdat we andere mensen al gauw in een hokje plaatsen. In de ‘hokjes’ op de Groenmarkt zitten bijzondere mensen met verhalen over hun leven. Probeer zonder oordelen te luisteren en te kijken naar mensen die met psychische klachten te maken hebben gehad en zie dat het gewone mensen zijn. En dat het dichtbij iedereen kan liggen. Zo dichtbij dat je er zelfs een maatje mee kunt worden.

Bezoekers konden een kop groentesoep krijgen, geserveerd door Inez Koot en Aad van Dijk

Zie de manifestatie van 2018: https://detielenaar.nl/algemeen/2018/03/de-mensen-zoo-te-gek-voor-een-hokje/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights