Koninklijke onderscheiding voor Roland van Vugt bij afscheid van Provinciale Staten

Bij zijn afscheid van Provinciale Staten van Noord-Brabant ontving Roland van Vugt (CDA, Altena, Woudrichem) uit handen van commissaris van de Koning, Wim van de Donk, de versierselen behorend bij het lidmaatschap van de Orde van Oranje Nassau.

Hij ontving woensdag 27 maart de onderscheiding op grond van zijn verdiensten voor het openbaar bestuur. Roland Van Vugt was van 1994-2006 lid van de gemeenteraad van Woudrichem. Van 2009 tot 2019 volgde een lidmaatschap van Provinciale Staten. Hij is dit jaar gekozen tot wethouder van de nieuwgevormde gemeente Altena.

Van Vugt trad in 2000 bij de gemeente Tiel is dienst als kabinetschef. Vanuit die functie coördineerde hij in 2009 de herinrichting van het Plein en werden zijn kwaliteiten op het gebied van stadspromotie en het begeleiden van de uitvoering van grote maar ook lastige projecten ontdekt. Het gevolg was dat hij naast zijn functie van kabinetschef tevens belast werd met de stadspromotie.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights