´Apetrots´ op nieuwe ponystal Hertenkamp Tiel

De nieuwe ponystal op het Tielse hertenkamp is officieel ingewijd. Dat officiele viel overigens wel mee. De twee pony´s die er zijn waren even binnen gestald en zouden, hinnikend en springend, naar buiten komen als de staldeuren opengezet werden.

Daar zouden dan een paar kinderen te paard gaan en zouden er een paar rondjes gegaloppeerd worden in het aardig ruime veldje waarop tussen haakjes het gras al weer aardig aan het groeien is.

Zo hadden ze het zich bij het hertenkamp voorgesteld maar in werkelijkheid ging het stukken rustiger. Die pony´s kwamen er héél rustig uit stappen. Eentje schrok kennelijk ergens van en spurtte weg. En dat deed ook een jongetje die zo klein was dat hij tegen de pony óp moest kijken.

´We zijn apetrots´, zei plaatsvervangend voorzitter Stinus van Wakeren. Hij hield een toespraakje en noemde iedereen die gesponsord had. De Stichting Dierenpark heeft haar zaakjes – dat wil zeggen de dieren en entourage – goed voor elkaar en dat heeft ook te maken met de steun vanuit de stad. Én bij de stichting zijn enkele personen die weten hoe je sponsors moet benaderen. ´Zonder hun steun had de stal niet gerealiseerd kunnen worden´, zei Van Wakeren.

Hij noemde de opbrengst van de sponsorlopen van de scholen Achtbaan en de Adamshof, Contar Betonwaren, Harteman zand-en grindhandel en niet te vergeten de Rotary Tiel-Waalstreek, die kans zag in één dag de stal op te bouwen. Vanuit een bouwpakket. Alle onderdelen pasten en dat was weer de verdienste geweest van een paar techneuten van het hertenkamp.

zie voor de bouw van de stal:  https://detielenaar.nl/nieuws/2018/10/rotaryclub-tiel-waalstreek-helpt-hertenkamp/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights