Smartlappenfestival Tiel zondag

Zondagmiddag was op de Groenmarkt de afsluiting van het Smartlappenfestival. Een keur van artiesten waaronder Jannes, Sieneke en Frans Duijts traden onder grote belangstelling op.

Een aantal dames van de plaatselijke winkeliersvereniging in Tiel opperden het idee om een smartlappenfeest te houden in de binnenstad van Tiel. In 2003 organiseerden ze voor het eerst een tweedaags evenement waarbij Smartlap koren en smartlap artiesten de boventoon voeren, het Smartlappenfestival. De zaterdag is voor de 20 smartlap koren waarbij op een 8 tal plaatsen in de binnenstad van Tiel smartlap koren staan opgesteld om de grootste smartlappen ten gehore te brengen. De zondag is voor smartlap artiesten die uit volle borst (samen met het aanwezige publiek) de leukste meezingers van de afgelopen eeuw zingen.

zie voor de zaterdag reportage: https://detielenaar.nl/nieuws/2018/10/15e-smartlappenfestival-tiel/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights