Ontbijt groep 8 van de Pr. Clausschool met ouderen die vertellen over de tweede wereldoorlog

Frederik Bennis van Ouderen Gelderland heeft woensdag voor de eerste keer een ontbijt op school georganiseerd samen met Jumbo om ouderen in contact te brengen met de leerlingen die het 4 mei monument hebben geadopteerd. Dit jaar is dat groep 8 van de Prins Clausschool. Peter Schipper en Jan de Man vertelden verhalen over de oorlog 40-45. Dit jaar was een tray-out. Volgend jaar wordt gepoogd een groter groep jeugd en ouderen bij elkaar te brengen.
De Prins Clausschool gaat maandag 16 april het oorlogsmonument nabij de St. Maartenskerk schoonmaken.

video:

 

zie ook:

https://detielenaar.nl/nieuws/2018/04/leerlingen-clausschool-maken-oorlogsmonument-tiel-schoon/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights