Open dag Stadhuiscampus Tiel

Door Jan Bouwhuis op maandag 2 januari 2017, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL  Heeft u zich altijd al afgevraagd wat er allemaal gebeurt bij de gemeente Tiel, UWV of Werkzaak Rivierenland? Bent u benieuwd hoe mooi en functioneel de Stadhuiscampus is geworden nu deze drie organisaties onder één dak zitten? Dan heeft u nu de kans om een kijkje te komen nemen! U bent van harte welkom op de Open dag van de Stadhuiscampus op zaterdag 14 januari. Van 12.00 – 15.00 uur staan de deuren open.
Activiteiten ?Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Via een speurtocht en plattegrond wordt u door de Stadhuiscampus geleid, ontmoet u enthousiaste medewerkers die vertellen over de nieuwe locatie en hun werkzaamheden. Zo kunt u bij de ‘CV dokter’ terecht voor tips, u kunt een beroepentestje doen en loopbaanadvies krijgen en de Do’s en Don’ts over solliciteren te weten komen. Of wat dacht u van een speeddate met uw eigen wijkregisseur? Het is allemaal mogelijk.
Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zij kunnen op het kinderplein kleuren, op de foto met Flipje of trouwen met hun vader, moeder, opa of oma, broertje of zusje. Een echte ambtenaar van de burgerlijke stand trouwt ze en als bewijs krijgen ze een trouwakte mee. Dit alles is slechts een greep uit alles wat er te beleven valt. Een hapje en drankje maken het feest compleet.
Onder 1 dak op de Stadhuiscampus?Sinds december 2016 zijn gemeente Tiel, UWV en Werkzaak Rivierenland te vinden op de verbouwde Stadhuiscampus aan de Achterweg 2 in Tiel. Eerder zaten de organisaties verspreid over 15 verschillende locaties, in Tiel en andere plekken in Rivierenland. Onhandig voor de medewerkers, maar zeker ook voor bezoekers en klanten. Iemand die op zoek is naar werk of een uitkering wil aanvragen, een werkgever op zoek naar personeel of een inwoner die zijn paspoort komt verlengen – iedereen is welkom. En zeker niet onbelangrijk: door samen te werken onder één dak besparen alle partijen kosten. ??Nieuwsgierig geworden? ?Kom dan langs op zaterdag 14 januari 2017 van 12.00 – 15.00 uur op Stadhuiscampus aan de Achterweg 2 in Tiel. Toegang is gratis maar let op met parkeren: hiervoor moet u betalen (met uitzondering van het blauwe zone-parkeerterrein bij de Brugstraat).

zie ook: http://detielenaar.nl/nieuws/gemeentehuis-wordt-stadhuiscampus

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights