Recyclingbedrijf Morsestraat overvallen

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 19 december 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

Tiel  Een tot dusver onbekende man heeft vanochtend vroeg een recyclingbedrijf aan de Morsestraat in Tiel overvallen. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Twee medewerkers van het bedrijf werden naar eigen zeggen rond 07.00 uur verrast door een gewapende man die het bedrijf was binnengedrongen. De medewerkers werden vastgebonden waarna de overvaller kans zag er met de inhoud van de kluis vandoor te gaan. Na verloop van tijd zagen de slachtoffers kans zich te bevrijden en de politie te waarschuwen. 

Getuigen gezocht

Volgens de slachtoffers ging het om een man met een bruine jas en een spijkerbroek, hij had zijn gezicht deels bedekt. Het is onbekend hoe en waarheen de dader is gevlucht. De politie heeft nog vergeefs in de omgeving gezocht. Getuigen die iets verdachts hebben gezien zaterdagochtend in de omgeving van de Morsestraat worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het meldformulier op de website www.politie.nl. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights