Multiculturele Aanschuiftafel Tiel Oost

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 19 december 2015, geplaatst in Nieuws, Foto.

TIEL In het Oosthonk is voor de eerste maal een multiculturele Aanschuiftafel gehouden. De stichting Ouderen-Gelderland wil ouderen in Tiel van verschillende culturen bij elkaar brengen en ze hun eetcultuur en gerechten laten delen. Er waren 45 gasten, van oorsprong uit Marokko, Turkije, Indonesië, Nederland,  Egypte , Syrië en Irak. Eens in de maand koken vrijwilligers uit een land een maaltijd zodat een ieder kennis maakt met elkaar en met elkaars eetcultuur. De volgende aanschuiftafel is 21 januari in het Oosthonk. Info: 06-16999498  of www.ouderengelderland.nl.  Ouderen Gelderland ondersteund ideeën is een platform van burgers en helpt ze op weg naar zelfstandigheid. Frederik Bennis is de initiatiefnemer. De eerste keer is dit mogelijk gemaakt door de JUMBO Kranshof, een resultaat van de actie ‘Doneer een Diner’ onder klanten.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights