Presentatie fruitcorso ontwerpen door Stichting corsowagen Tiel

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 10 februari 2017, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto.

TIEL Vrijdagavond 10 februari zijn de ontwerpen gepresenteerd van Stichting corsowagen Tiel. Dit jaar zullen net als andere jaren 2 wagens tijdens het fruitcorso op 17 september door te straten van Tiel gaan rijden. Ook ligt er weer een prachtig mozaïek langs de gracht.

De grote wagen is ontworpen door André te Bogt. Dit is André zijn derde fruitcorsowagen. De titel van het ontwerp is ‘Glow in the deep’. Op de wagen zullen 51 vissen getoond worden waarvan 1 vrouwtje voorop.

De jeugdwagen is ontworpen door Ferry Freriks. Het ontwerp zal gaan heten: ‘Abracadabra’. Wat een goochelaar zal gaan zijn met zijn assistente. Dit is Ferry zijn eerste ontwerp.

Het mozaïek is ontworpen door Marloes van Nuijssenborgh dit heeft ze in haar corsoverleden nog nooit gedaan. Het mozaïek zal gaan heten ‘Monstrum dionaea muscipulata’. Het zullen drie vleesetende planten worden.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights