De Vrije Kwast exposeert in kloosterkapel Tiel

Door Bert Leenders op vrijdag 16 december 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws.

Op de foto ziet u van links naar rechts Nellie Wijtmans, Betty I’Herminez en Gert van Otterloo. Het zijn leden van ‘De Vrije kwast’ en bezig met het inrichten van een expositie in de zusterkapel van het vroegere Sint Hyacinthusklooster.  ‘De Vrije Kwast’ bestaat uit negen talentvolle en creatieve amateurschilders met ieder een eigen stijl. Op verschillende plaatsen in Tiel hebben zij de afgelopen jaren tijdelijk hun werk geëxposeerd. Permanent tonen zij een aantal werkstukken in de vitrines van woningcorporatie  SCW aan de Teisterbantlaan en  in Ziekenhuis Rivierenland. Komend weekeinde is een deel van hun oeuvre te zien in de sfeervolle zusterkapel. Vrijdag 16 december opent kunstwethouder Marcel Melissen de expositie waarna de getoonde werken tot en met zondag 18 december te bekijken zijn van 11.00 – 20.00 uur. De kapel bereikt u via de ingang van het appartementencomplex aan de Dominicushof 18. Door op de foto’s bij dit artikel te klikken, kunt u ze op een royaler formaat bekijken. 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights