Opening Arty Tiel expositie Kopstukken

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 5 november 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Foto.

TIEL  De opening van de tentoonstelling “Kopstukken” is op zaterdag 5 november verricht door de schrijver Khalid Boudou. Alle portretten van fotograaf Raphaël Drent zijn in zwart-wit, behoudens de onthulde foto van Flipje.

Ruim tachtig bekende en minder bekende Tielenaren zette hij het afgelopen jaar voor zijn lens. Deze artistiek bevlogen vakman ving hun karakteristieke trekken in een uitdagend palet van zwart en wit. Enkele namen: Frans Duijts, Rob Orlemans, Gijs Scholten van Aschat, Khalid Badou en vele anderen.

Naast de vele portretten van bekende en minder bekende Tielenaren vastgelegd door Raphaël Drent, is er ook een tijdlijn van “vroegere” Tielenaren die door Peter Schipper is samengesteld. De manier van tentoonstellen is bijzonder. De samenstellers hebben letterlijk ‘out of the box’ gedacht. Reproducties van deze historische portretten worden getoond op dozen die samen een soort artistieke muur vormen.

De openingstijden van de tentoonstelling “Kopstukken” aan de Damstraat 2 Tiel:

Donderdag: 13.00 – 21.00 uur,  Vrijdag: 13.00 – 17.00 uur,   Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
De laatste openingsdag is zaterdag 26 november.

ArtyTiel is onderdeel van http://www.jazzytiel.nl/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights