Gemeente Tiel evalueert evenementenbeleid

Door Jan Bouwhuis op maandag 10 oktober 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Politiek, Nieuws.

Iedere drie jaar evalueert de gemeente het evenementenbeleid. Samen met organisatoren, omwonenden, ondernemers en hulpdiensten wordt het beleid de komende maanden onder de loep genomen.

De evaluatie is gericht op klantvriendelijkheid, veiligheid en naleving, economische en promotionele effecten en sociaal-maatschappelijke effecten. Dit zijn de belangrijkste pijlers van het huidige evenementenbeleid. De evaluatie bestaat uit een enquête voor evenementenorganisatoren en drie evaluatiebijeenkomsten. Eén bijeenkomst voor organisatoren (13 oktober), één bijeenkomst voor omwonenden en ondernemers (17 oktober) en één bijeenkomst met de hulpdiensten. De gemeente bundelt de uitkomsten in één evaluatieverslag.

Enquête

Organisatoren van evenementen hebben inmiddels de enquête ontvangen. Met deze enquête meet de gemeente de dienstverlening rond evenementen. Evenementenorganisatoren die onverhoopt geen e-mail hebben ontvangen met het enquêteformulier, kunnen een e-mail sturen naar dvolmer@tiel.nl. De enquête wordt dan alsnog toegestuurd.

Mening geven?

Organisatoren, ondernemers en inwoners die niet aanwezig kunnen zijn bij de bijeenkomst en wel graag hun mening willen geven over het evenementenbeleid, kunnen hun reactie sturen naar dvolmer@tiel.nl of een afspraak maken via (0344) 637 269

zie ook:   http://detielenaar.nl/politiek/tiel-bezuinigt-op-evenementen

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights