Opening fruitcorso week Tiel en alle mozaieken + winnaars

Door Jan Bouwhuis op dinsdag 13 september 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto.

TIEL  Passewaaij wint eerste prijs mozaïeken
Passewaaij heeft andermaal de eerste prijs bij de mozaïeken gewonnen. De Tielse wijkvereniging maakte bij de jury indruk met het ontwerp ‘Tiel leeft: 4 gratis evenementen’. De uitreiking vond donderdagavond plaats bij de opening van het Fruitcorso in het Kalverbos in Tiel. Het is al de zesde overwinning in acht jaar. Ontwerper Ruud van Oort: ,,Het is niet te geloven, het gaat maar door.´´

De tweede plaats werd gewonnen door de JP van den Bentstichting met Swingend Fruit, een ontwerp van Kim Jacobs. Het Corsokwartet, de winnaar van vorig jaar, behaalde de derde plaats met Miss Tokio. De overige prijzen worden op corsozondag uitgereikt.

De openingshandeling, het traditionele ontsteken van de lampjes, werd verricht door burgemeester Hans Beenakker en Rian Verwoert, voorzitter van Stichting 4-Stromenland.

De openingsavond met muziek van The Passengers werd druk bezocht. De presentatie was in handen van Annelieke van der Lugt. Riky Jansen werd in het zonnetje gezet, omdat ze 40 jaar mozaïeken heeft gelegd bij vooral Hellas.

zie ook: http://detielenaar.nl/kunst-cultuur/leggen-fruitcorso-mozaieken-van-start-langs-gracht-tiel

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights