Corsoclub Echteld toch weer van de partij

Door Jan Bouwhuis op maandag 1 februari 2016, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto. Corsowagen Echteld 2015Corsowagen Echteld 2015

ECHTELD/TIEL Corsoclub Echteld rijdt dit jaar weer mee in de stoet van het Fruitcorso. De vereniging kampte met een gebrek aan lassers en vormgevers, maar inmiddels is er een oplossing gevonden. Secretaris Carin Wittens: ,,Er hebben zich gelukkig oud-vrijwilligers gemeld. We hebben nu weer een lasploeg, we kunnen weer door.”

In november luidde het bestuur de noodklok: deelname in 2016 was in gevaar. Tijdens een informatiebijeenkomst voor plakkers en bouwers van het bestuur van de corsoclub meldden zich ook nieuwe mensen. Momenteel werken Theresa van Lavieren en Henco van Doorn aan een ontwerp. Vorig jaar eindigde hun ontwerp Bizarre Vogels op de derde plaats. Echteld reed toen voor de vijftigste keer mee.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights