Wisseling van de wacht bij Flipje en winnaar jamwedstrijd

Door Jan Bouwhuis op zondag 20 september 2015, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto. Winnaar jamwedstrijd Francis rechtsvoor met naast haar 2 en 3Winnaar jamwedstrijd Francis rechtsvoor met naast haar 2 en 3

Wisseling van de wacht bij Flipje en jamwedstrijd op Foodtruck Festival Pruuft’t

 

Na drie jaar trouwe dienst heeft Rik van der Borg zijn Flipjemuts symbolisch afgedaan. Na de kookworkshop van topkok Pierre Wind werden zondagmiddag op het Kalverbos in Tiel de drie nieuwe Flipjes gepresenteerd: Twan (11), Laura (12) en Laurens (12).

Voor Rik een opmerkelijke dag: ,,Ik ben net 80 jaar geworden en nu neem ik als Flipje afscheid.” De verjaardag van de stripheld werd zaterdag in schouwburg Agnietenhof gevierd en was tevens de afsluiting van Gemaakt in Gelderland.

Pierre Wind toonde zich naast kok een echte entertainer. Hij presenteerde ook de finale van een jamwedstrijd, die werd gewonnen door Francis Haring (10) uit Tiel. Haar jam bestond uit aardbei, framboos en abrikoos. Ze kreeg een bronzen potje van jam.

 

Rik draagt zijn muts over aan het drietalRik draagt zijn muts over aan het drietal

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights