15 jaar kindercorso, plakken in plakhal

Door Jan Bouwhuis op woensdag 16 september 2015, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto. Tiel, 16 september 2015Feest kindercorso in plakhal. Het kindercorso vierde woensdagmiddag een verjaardagsfeestje  in de corsoplakhal aan de Papesteeg. Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan kreeg Tess van Doorn (6jr), een van de deelnemers, door burgemeester Beenakker een Flipje-sleutelhanger overhandigd. Een symbolische handeling, want alle kinderen krijgen de sleutelhanger zaterdag na het corso. De ongeveer honderd kinderen werden getrakteerd en voorzien van een feestmuts. Ook de sponsoren, die betrokken zijn bij het kindercorso, deelden in de vreugde: Uiterwaarde, Rabobank West Betuwe en Fruitmasters. Daarnaast werd er hard gewerkt aan de wagentjes, fietsen en mini-kunstwerken van groente en fruit. Het kindercorso is een onderdeel van het Fruitcorso, dat zaterdag door de straten van Tiel trekt. Foto Jan Bouwhuis.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights