Fruitcorso vrijwilligers gezocht

Door Jan Bouwhuis op maandag 20 juli 2015, geplaatst in Kunst & cultuur, Nieuws, Foto.

Fruitcorso zoekt dringend vrijwilligers 

TIEL Voor alle activiteiten rond het Fruitcorso zoekt Stichting 4-Stromenland ruim 100 vrijwilligers. Het gaat dan met name om collectanten en servicemedewerkers langs het parcours om bezoekers te helpen en wegwijs te maken. 

4-Stromenland doet vooral een oproep aan Tielse verenigingen, maar individuele vrijwilligers zijn ook welkom. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers geeft de organisator van het corso een donatie in de verenigingskas. Penningmeester Jos Essing: ,,In het verleden maakten we vaak gebruik van externe medewerkers, maar die zijn lang niet zo goed op de hoogte van de plaatselijke omstandigheden als de eigen bewoners. Daarom hebben we dit jaar voor het eerst besloten om plaatselijk bekende mensen in te zetten, om op die manier de service te verhogen. Ook kunnen ze beter de bezoekers informeren.” Fruitcorso heeft al wel ervaring met verenigingen. Zo zijn onder meer het Tiels Mannenkoor en de New Harvest Singers al jarenlang betrokken bij de collecte. 

Fruitcorso zoekt vrijwilligers voor collectes tijdens de openingsavond, (donderdag 10 september) en de corsozaterdag 19 september. Tevens worden collectanten gezocht tijdens de tentoonstelling van 19 september tot en met 21 september. 

Daarnaast worden mensen gezocht voor de verkoop van programmaboekjes op de zaterdag van het Fruitcorso. Voor die dag zijn ook servicemedewerkers op het parcours en bij de tribunes van harte welkom. Deze groep wordt mogelijk ook ingezet op de tentoonstellingsdagen. Voor wie belangstelling heeft, kan zich melden bij Stichting 4-Stromenland: 0344-634133 of info@fruitcorso.nl

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights