Tielse lijsttrekkers in De Kwis op TV

Bijdrage: Jan Beijer

Drie Tielse lijsttrekkers bereikten zaterdagavond een miljoenenpubliek. Yvonne Son-Stolk (CDA), Peter Elferink (ProTiel) en Kamiel Gulikers (PvdA) waren te zien in het populaire NPO-1 tv-programma De Kwis. Hoofdgast was minister en vice-premier Hugo de Jonge. Hij stond voor de opgave de CDA-lijsttrekker te kiezen uit het Tielse drietal. Hij moest eerst een vraag goed beantwoorden. Dat lukte hem niet met als gevolg dat Kamiel Gulikers naar voren mocht komen om reclame te maken voor de PvdA. De minister staat bekend om de veelkleurige schoenen die hij draagt. Yvonne Stolk had dergelijke schoenen ook aan om aan te tonen dat zij het goede antwoord was. Toen De Jonge verkeerd antwoordde moest zij met haar fraaie schoenen een stapje terug doen om plaats te maken voor Kamiel, die dankbaar gebruik maakte van dit buitenkansje.
De uitnodiging om deel te nemen aan dit programma had Yvonne te danken aan haar omvangrijke netwerk, dat zelfs tot aan de Hilversumse programmamakers reikt.

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights