Aanleg wadi Latensteinse Rondweg Tiel

TIEL  Achter de woonwagenlocatie aan de Latensteinse Rondweg komt een wadi voor de opvang en afvoer van regenwater en kwelwater. Aannemer Harteman is 19 maart begonnen met de werkzaamheden en zullen tot eind mei duren. De wadi komt in de plaats van de bestaande sloot en heeft meer ruimte om water op te vangen. Er zijn ondertussen de nodige bomen gekapt en de eerder aangebrachte schotten om de waterhoogte te regelen zullen ook nog aangepast worden. De wadi zorgt voor de afvoer van regen en kwelwater richting Spoorsingel. De Spoorsingel is een van de maatregelen uit het programma Tiel-Oost droger en mooier van de gemeente Tiel en het Waterschap.

video:

Foto serie:

Ook het waterplein maakt deel uit van het project. zie:

https://detielenaar.nl/openbare-ruimte/2016/07/opening-waterplein-tiel-oost/

zie ook de gem info:

http://archive.capsis.nl/tiel/www.tiel.nl/wonen_en_leven/projecten/wateropgave_tiel_oost/persberichten/tiel_oost_droger_en_mooier.html

 

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights