Drukke werkzaamheden bij de aanleg Wielerbaan Tiel

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 24 juni 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL De aanleg van de Wielerbaan aan de Schaarsdijkweg is goed op stoom. Recent is het asfalt van de wielerbaan aangebracht. De parkeerplaatsen zijn bijna klaar en de startheuvel voor de fietscrossers is zichtbaar. De bruggen over de brede sloot moeten nog aangebracht worden. De werkzaamheden aan het clubgebouw gaan een dezer dagen van start. De planning is dat de werkzaamheden in september dit jaar klaar zijn.

Er wordt een parcours aangelegd voor TFCC “De Weirijders” en “JvR de Batauwers” en op het terrein komen 140 parkeerplaatsen. De totale investering is ongeveer 2,4 miljoen euro waarbij naast de gemeente Tiel ook de Provincie een grote bijdrage levert.

zie ook: http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/video-aanleg-wielersportcentrum-tiel
en: http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/wielersportcentrum-de-betuwe-tiel-…

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights