Video: Opschoondag bij Waterplein in Tiel Oost

Door Jan Bouwhuis op zaterdag 25 maart 2017, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Video.

Op zaterdag 25 maart gingen tientallen bewoners van Tiel aan de slag met het opruimen van de stad. Rondom het Waterplein in Tiel Oost werd al vroeg geveegd en geraapt voor een schonere buurt. De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks terugkerend evenement van Nederland Schoon. Op die dag vinden in heel Nederland opruimacties plaats om straten, parken en pleinen vrij van zwerfafval te maken.

Vrijwilligersorganisatie Tiel Tip Top roept Tielenaren op verantwoordelijkheid te nemen voor het schoonhouden van de eigen leefomgeving. Tijdens de Landelijke Opschoondag bezochten zij diverse projecten om vrijwilligers een leuke attentie te brengen. 

Tielenaren die graag willen meehelpen zorg te dragen voor onze stad en dorpen kunnen zich melden bij Duurzaam Rivierenland. Zij zijn door gemeente aangesteld voor het in bruikleen aanbieden van opschoonmaterialen en zij regelen de afvalverwijdering door AVRI. 

voor foto item zie:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/opschoondag-bij-waterplein-tiel-oost

video jan bouwhuis

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights