Rotonde Havendijk en parkeerterrein Fabriekslaantje Tiel bijna klaar

Door Jan Bouwhuis op vrijdag 11 november 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL De aanleg van de rotonde bij de Havendijk / Santwijckse Poort is bijna klaar. De aannemer moet nog het asfalt en de markeringen op het wegdek aanbrengen. Hiervoor is het nodig om op woensdag 16 en donderdag 17 november de rotonde geheel af te sluiten. Het centrum en de A15 zijn bereikbaar via omleidingsroutes. Op 18 november zijn de rijbanen weer open en wordt ook het parkeerterrein ‘Poort van Santwyck’ in gebruik genomen.

Wethouder Driessen gaat samen met René van IJzendoorn, voorzitter Hart van Tiel, het nieuwe tijdelijke parkeerterrein openen door het onthullen van het naambord ‘Poort van Santwyck’

De rotonde is bedoeld voor een goede en veilige ontsluiting van het nieuwe parkeerterrein ‘Poort van Santwyck’. Dit tijdelijke parkeerterrein ligt, samen met een tijdelijk park, aan het Fabriekslaantje en achter de drie woontorens aan de Echteldsedijk. Het gehele gebied wordt opgeknapt en vanaf 18 november komen hier 168 extra parkeerplaatsen. Zo wordt de binnenstad weer beter bereikbaar, mooier en aantrekkelijker.

voor video zie: http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/video-rotonde-havendijk-tiel-en-pa…

zie ook: http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/werkzaamheden-aan-rotonde-havendij…

en http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/rotonde-havendijk-fabriekslaantje-…

Park 'Het Groene Hart'Park ‘Het Groene Hart’

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights