Afsluiting en reconstructie Industrieweg Tiel

Door Jan Bouwhuis op woensdag 30 maart 2016, geplaatst in Openbare ruimte, Nieuws, Foto.

TIEL  Weekend- en nachtwerk Industrieweg bij Kellen.
De provincie Gelderland is gestart met het onderhoud en de reconstructie van de Industrieweg. In het weekend van 2-3 april en de dagen daarna wordt gewerkt aan de kruisingen met de Kellenseweg/Rivierenlandlaan en Staartsestraat. Ook worden de verkeersregelinstallaties vernieuwd. Het verkeer wordt omgeleid.
Om het werk te kunnen doen is de Industrieweg tussen de Simon Stevinstraat en de aansluiting A15 afgesloten van vrijdag 1 april 22.00 uur tot maandag 4 april 05.00 uur en in de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 april en dinsdag 5 op woensdag 6 april van 22.00 tot 5.00 uur. Omdat de nieuwe verkeerslichten ingeregeld moeten worden, blijven de Kellenseweg en de Rivierenlandlaan tot woensdag 6 april afgesloten.
Binnenstad bereikbaar.
De afsluiting heeft geen gevolgen voor de bereikbaarheid van de binnenstad waar in het weekend Tiel Pakt Uit plaatsvindt. De toe- en afritten van de A15 zijn gewoon open. Verkeer van en naar Maurik wordt omgeleid via bedrijventerrein Kellen. 

zie ook:  http://detielenaar.nl/openbare-ruimte/onderhoud-aan-kellenseweg-n835

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights