Lintjesregen: 8 Koninklijke onderscheidingen in Tiel

Met een bus heeft dinsdagmorgen burgemeester Hans Beenakker acht Tielenaren bezocht en vereerd met een Koninklijke onderscheiding en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Naast de onderscheiding was er gebak en oranje bitter.

 

De heer Frank Verhoef (1952)

De heer Verhoef is ruim 20 jaar actief als vrijwilliger bij het Rode Kruis. Hij verricht al vele jaren ondersteunende taken voor het bestuur en is tevens coördinator bij evenementen en coördinator vrijwilligersmanagement. Tijdens de COVID-pandemie heeft meneer ondersteuning verleend bij het bron- en contactonderzoek en waar nodig mensen vervoerd naar de priklocatie. Tevens heeft hij de Rode Kruis-inzetten binnen de afdeling Rivierenland gecoördineerd.

 

 

De heer Avendie Antonius Van Ewijk (1951)

De heer Van Ewijk is ruim 20 jaar actief als terreinbeheerder en kantinebeheerder bij De Weirijders. Hij is 15 jaar vrijwilliger geweest bij de Rode Kruis Bloemtocht en was 5 jaar trainer bij Voetbal Vereniging Buren. Ruim 10 jaar is hij cateringmedewerker bij Jong Nederland Buren en hij is nu al 7 jaar docent Jeugd bij Sportvisserij Nederland.

 

 

De heer Jakob Baas (1958)

De heer Baas is meer dan 25 jaar betrokken bij de Stichting Vrienden van het Vrijthof. Hij is onder andere actief als bestuurslid en penningmeester. Verder is hij 7 jaar actief als webmaster voor de Protestante Gemeente Tiel en sinds kort ook voor de Wereldwinkel Tiel en de Groene Kerk Tiel.

 

 

Mevrouw Wilhelmina Berdina Brinks – Veenendaal (1947)

Mevrouw Brinks is al bijna 45 jaar vrijwilliger bij de Protestante Gemeente Tiel en de Gereformeerde Kerk Tiel. Verder is zij bijna 30 jaar vrijwilliger bij de Cantorij van de Gereformeerde Kerk Tiel geweest en was zij ruim 20 jaar betrokken bij de Interkerkelijke Musical Groep Tiel. Ruim 10 jaar trad zij onder andere op als secretaris en penningsmeester bij de Vereniging voor Protestants en Christelijk onderwijs in Tiel (de huidige Stichting CPOB). Ook is zij al bijna 25 jaar vrijwilliger en bestuurslid bij het Protestantse Kerkkoor ProCanTi.

 

De heer Adrianus Frederik Stehouwer (1943)

De heer Stehouwer is ruim 45 jaar op diverse terreinen actief als vrijwilliger bij de Protestante gemeente Tiel. Zo was hij ouderling, dirigent, organiseerde hij kennismakingsavonden en is hij lid van de commissie archiefbeheer. Verder is hij 17 jaar actief geweest in diverse bestuursfuncties en als chauffeur bij Buurtbusvereniging Waalzicht. Ook heeft hij in diverse landen 10 missies uitgevoerd in het kader van het Project Uitzending Managers.

 

 

De heer Marinus Arie van Dee (1959)

De heer Van Dee is ruim 40 jaar als vrijwilliger actief bij Postduivenvereniging De Verwachting. Eerst was hij 15 jaar actief als bestuurslid en hierna is hij nu al ruim 25 jaar de voorzitter van deze vereniging. Naast deze bestuurstaken is meneer tijdens het vliegseizoen (de zomermaanden) ook verantwoordelijk voor het beheer van het clubhuis.

 

 

Mevrouw Gail Elizabeth Groen – Vernon-Smith (1943)

Mevrouw Groen is ruim 45 jaar actief al vrijwilliger bij LTC Kellendonck. Zij doet hier de inkoop voor de bar, coördineert de schoonmaak en is coördinator van de 50+-competitie. Ook is zij al bijna 30 jaar actief als vrijwilliger bij golfvereniging De Batouwe en heeft zij zitting in diverse commissies. Sinds kort is zij vrijwilliger bij Klesteo Tiel en Stichting Tiel Centrum XL en de Vlindertuin.

 

 

Mevrouw Gera Elisabeth van der Leun (1966

Mevrouw Van der Leun is ruim 10 jaar intensief actief als vrijwilliger en coördinator bij Stichting Tiel Centrum XL. Zij is onder andere betrokken bij het Geveltuinenproject, de mobiele plantenkasjes en het project Magic Garden. Meer recent is zij als projectleider en vrijwilliger de drijvende kracht bij de totstandkoming van Vlindertuin De Zindering.

 

 

Fotoalbum. Klik op een foto voor en vergroting.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights