Joris Kerstboom staat weer op de Groenmarkt

Zaterdagmiddag is de Joris Kerstboom door initiatiefneemster Sandra van Leur, samen met burgemeester Hans Beenakker en Flipje geopend, door wensen in de boom te hangen. In 2013 begonnen als ‘kerstboom vol herinneringen en wensen’.

Wie zet jij in het licht? Het antwoord kan op speciale kartonnen ballen geschreven worden.
Sandra: “Het idee ontstond toen ik in 2011 bij de kerstboom bij de St. Joris kerk was in Den Bosch. Daar heb ik een herinnering opgehangen aan mijn overleden zus. Dit gaf een fijn gevoel en ik bedacht dat dit toch ook dichter bij huis zou moeten kunnen.”
Nu voor het 6de jaar en met vol trots het 2e jaar “Joris kerstboom Tiel”.

Tijdens de opening zaterdagmiddag trad het kerstkoor Vivente en Zanglust op en de dansgroep Sport en Balans Kids dance. Als afsluiting, helaas in de stromende regen, een optreden van de musicalgroep van Zinder.

Een team van vrijwilligers stond samen met de Joris Angels klaar om de gedenktekens te schrijven en op te hangen.

Ook dit jaar zal Joris Linssen naar Tiel komen en wel op 20 december van 16:30 tot 17:30 uur.

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door MonsterInsights